Even voorstellen: het team van Altius

Ons team bestaat uit vier fysiotherapeuten en een Cesartherapeut, met ieder een of meerdere specialismen, en een receptioniste. Met elkaar beslaan we het complete gebied binnen en rondom fysiotherapie, sport en preventie.
Klik op de naam van de betreffende medewerker en u leest meer over haar of zijn specialismen.

ingrid van der vlist

Ingrid van der Vlist

Master sportfysiotherapeut, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper

Ingrid is initiatiefnemer en eigenaar van Altius. Zij is master sportfysiotherapeut, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper. Ingrids passie is sport en bewegen; zij begeleidt recreanten en (top)sporters in hun trainingsdoelen. Op deze wijze was zij betrokken bij onder meer een paralympisch tandemteam en de Turkse mountainbike selectie.

Ingrid is gespecialiseerd in knierevalidatie, met name het optrainen van kraakbeenletsel/artrose, en dry needling. Als sportfysiotherapeut heeft zij zich verdiept in de training en revalidatie van “Aangepast sporten en de behandeling van sporters met een beperking”. Als inspanningsfysioloog neemt zij herstelmetingen en inspanningstesten af en begeleidt het programma Sportrusten. Een mooi pakket specialismen voor een ‘op maat’ te maken trainingsprogramma voor de bewegende mens, van recreant tot topsporter.

Miloe Bazen

Fysiotherapeut, Littekentherapeut

Miloe Bazen komt oorspronkelijk uit Brabant; sinds een paar jaar woont zij in Amersfoort. In 2013 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. Haar interesse in orthopedische klachten resulteerde het afgelopen jaar in de opleiding orthopedische geneeskunde van Cyriax. Ook ia Miloe littekentherapeut. Tot haar 17e heeft Miloe fanatiek geturnd. Tegenwoordig doet zij graag aan hardlopen en daagt zij zichzelf uit door met verschillende (obstacle)runs mee te doen. Verder houdt Miloe als echte ‘Brabo’ van gezelligheid.

Miloe Bazen

Quirijn Wijtten

Quirijn Wijtten

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, Osteopaat i.o.

Quirijn heeft als gespecialiseerd fysiotherapeut met de specialisatie oedeemtherapie ruim ervaring opgedaan met diverse patiëntgroepen. Quirijn is een specialist als het gaat om complexe zorgvragen. Patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat in combinatie met een beperking of ziekte aan de organen zijn bij hem in goede handen. Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut studeert hij met veel plezier Osteopathie. Deze studie geeft Quirijns visie op gezondheid en behandelen perfect weer want zo zegt hij zelf “Een lijf en gezondheid is complex en een geheel, het zal in zijn totaliteit bekeken en behandeld moeten worden om een probleem goed aan te pakken.”

Quirijn woont in Nunspeet samen met zijn vriendin, dochter en hond. Hier werkt hij geregeld in de moestuin, geniet hij van yoga en verschillende buitensporten.

Thirza Alons

Fysiotherapeut, Trainer Medisch Fitness, Trainer WinterFit

Thirza is de jongste van ons team, in 2018 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.
Wat Thirza typeert is haar luisterend oor en persoonlijke aandacht tijdens de behandeling of training. De psychosomatische fysiotherapie heeft absoluut haar interesse, want zoals ze zelf zegt: ”ik wil verder kijken dan de lichamelijke klacht.”  Naast fysiotherapeut is Thirza snowboard instructeur, tijdens de WinterFit trainingen stoomt ze u klaar voor uw wintersport. Thirza is een geboren Flevolander maar na haar studie is ze met haar vriend in Utrecht blijven wonen. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om te koken of bakken en doet ze fanatiek aan Crossfit.

 

 

Stan limburg

Trainer Medisch Fitness, Personal Trainer

Stan is Medisch Fitness en Personal trainer die zijn passie voor bewegen en gezondheid graag wil delen met zijn klant. Persoonlijke aandacht voor de mensen die hij traint is zeker een van zijn sterke eigenschappen.

Naast zijn werkzaamheden bij Altius is Stan actief als docent bij NLactief  waar hij mensen opleidt tot fitness- en personal trainer. Motorrijden, zelf sporten en de wintersport zijn de activiteiten die hij graag in zijn vrije tijd doet.

KLANTEN OVER ALTIUS Fysiotherapie Sport en Preventie

“Na de fysiotherapie ivm een knieoperatie bij Altius blijven sporten. Het sporten in de medisch fitness bevalt me goed omdat ik in alle rust kan sporten en wanneer ik ergens last van heb ze meteen even de tijd nemen om er naar te kijken, ik vind dat erg prettig.”

Leo

“Had ik maar eerder iets gedaan met mijn artrose. Het trainingsprogramma speciaal voor mensen met artrose werkt echt, ik kan veel meer met minder pijntjes. Fijn dat er mensen zijn die er verstand van hebben.”

MARTINE

Voor mijn inspanningstest verkies ik Altius boven Papendal, omdat de begeleiding bij Altius veel beter bij mij past. De persoonlijke aandacht en uitgebreide bespreking van de test en bijbehorende adviezen maken dat dit voor mij beter voelt.” Aldus mountainbikster Nicoletta de Jager.

NICOLETTA

“Door de oefeningen en wat lichter te fietsen was mijn knie klacht binnen een week verdwenen. Advies voor preventie gekregen, prima oefeningen om thuis te doen. Erg fijn dat dit zo kan. Top!”

MARIEKE

“De orthopeed verwees me naar een sportfysiotherapeut na diagnose kraakbeenletsel. Ik koos voor Altius omdat ik van een vriend hoorde van hun knie- en kraakbeenspecialisme. Hardlopen kan ik weer (met genoeg hersteldagen) en wielrennen is absoluut geen probleem! kundige fysiotherapeuten.”

SANDER

Waarom kiezen voor altius

Waardering

Waardering van 8,8 door mediquest
Waardering van 8,6 Zorgkaart Nederland
Preferred supplier Topsport Flevoland
Samenwerking specialisten intern en extern

Altius op locatie

Behandeling aan huis
Preventie op de werkplek
Ondersteuning bij wedstrijd/ evenement
Fysiotherapie op de camping

Vergoeding

Contract met meeste verzekeraars
Gratis spreekuur
Rechtstreeks declareren bij verzekeraar