Fysiotherapeuten Altius Zeewolde

 

Ons team bestaat uit vier therapeuten, met ieder een of meerdere specialismen. Met elkaar beslaan we het complete gebied binnen en rondom fysiotherapie, sport en preventie.
Klik op de naam van de betreffende medewerker en u leest meer over haar of zijn specialismen.

 

ingrid van der vlist

Ingrid van der Vlist

Master sportfysiotherapeut, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper

Ingrid is initiatiefnemer en eigenaar van Altius. Zij is master sportfysiotherapeut, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper. Ingrids passie is sport en bewegen; zij begeleidt recreanten en (top)sporters in hun trainingsdoelen. Op deze wijze was zij betrokken bij onder meer een paralympisch tandemteam en de Turkse mountainbike selectie.

Ingrid is gespecialiseerd in knierevalidatie, met name het optrainen van kraakbeenletsel/artrose, en dry needling. Als sportfysiotherapeut heeft zij zich verdiept in de training en revalidatie van “Aangepast sporten en de behandeling van sporters met een beperking”. Als inspanningsfysioloog neemt zij herstelmetingen en inspanningstesten af en begeleidt het programma Sportrusten. Deze testen zijn tevens een perfecte aanvulling bij de revalidatie van mensen met hart en/ of longproblemen zoals COPD als ook bij de revalidatie bij - en na kanker (OncoFit)

Met deze stevige basis op het gebied van hart, longen en revalidatie kunnen we oprecht zeggen dat u ook voor de Corona Revalidatie bij Ingrid in goede handen bent.
Een mooi pakket specialismen voor een ‘op maat’ te maken trainingsprogramma voor de bewegende mens.

Miloe Bazen

Fysiotherapeut, Littekentherapeut, trainer preventie training

Miloe Bazen komt oorspronkelijk uit Brabant; sinds een paar jaar woont zij in Amersfoort. In 2013 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. Haar interesse in orthopedische klachten resulteerde het afgelopen jaar in de opleiding orthopedische geneeskunde van Cyriax. Ook is Miloe littekentherapeut. Tot haar 17e heeft Miloe fanatiek geturnd. Tegenwoordig doet zij graag aan hardlopen en daagt zij zichzelf uit door met verschillende (obstacle)runs mee te doen. Verder houdt Miloe als echte ‘Brabo’ van gezelligheid.

Miloe Bazen

Karina Oosterhuis

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut en Trainer preventie training

Karina behaalde haar diploma fysiotherapie in Groningen. Na haar afstuderen vertrok ze voor 3 maanden naar Kameroen in west Afrika. Terug in Nederland werkte ze als waarnemer in verschillende praktijken. Om vervolgens 4,5 jaar als fysio- en Oedeemtherapeut in Zuid-Duitsland aan de slag te gaan. Hier volgde zij ook de opleidinag kaakfysiotherapie en verschillende cursussen op het gebied vahn bindweefsel en spierketens. En omdat ze graag een nog betere fysiotherapeut wil zijn start ze in september met de opleiding sportfysiotherapie.

"Ik vind het belangrijk de mens als een geheel te zien. Ik zie iedere klacht als een puzzel, en ik vind het belangrijk om samen alle puzzelstukjes weer op de juiste plek te krijgen."

In haar vrije tijd bakt en kookt Karina graag. Haar Käsekuchen en Schwarzwalderkirschtorte zijn echt heerlijk. Daarnaast sport ze fanatiek o.a. mountainbiken, klimmen, hardlopen, fietsen en skiēn en is zingen in een gospelkoor iets waar ze veel plezier in heeft.

" Een goede samenwerking, de mens als geheel en het plezier in bewegen zijn voor mij de belangrijkste redenen om mij bij het team van Altius te voegen."

 

Michael Haverkamp

Fysiotherapeut, Dry needling, Trainer preventie training

Mijn naam is Michael Haverkamp en werk als algemeen fysiotherapeut. Ik woon in Dronten en zal de komende maanden Miloe vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik heb een holistische visie, wat betekent dat ik kijk naar het functioneren van het héle lichaam en niet alleen naar de plek van de klacht. Sinds ik de opleiding Dry Needling in Domburg heb gevolgd, pas ik deze methode veel toe. Zie www.dryneedling.nl Mijn interessegebieden zijn tevens: Mc Kenzie en Cyriax methode, ouderenzorg en psychosomatische klachten.

Michael Haverkamp

Waarom kiezen voor altius

Waardering

Waardering van 9,2 door ZorgDNA
Waardering van 9,7  Zorgkaart Nederland
Preferred supplier Topsport Flevoland
Aangesloten bij OncoNet
Samenwerking specialisten Stjansdal & AnnaTommie

Altius op locatie

Online begeleiding via MijnZorgApp
Behandeling aan huis
Behandeling op afstand consult mbv telefoon of video
Preventie op de werkplek
Ondersteuning bij wedstrijd/ evenement
Fysiotherapie op de camping

Vergoeding

Contract met meeste verzekeraars
Gratis spreekuur
Rechtstreeks declareren bij verzekeraar

KLANTEN OVER ALTIUS Fysiotherapie Sport en Preventie

“Na de fysiotherapie ivm een knieoperatie bij Altius blijven sporten. Het sporten in de medisch fitness bevalt me goed omdat ik in alle rust kan sporten en wanneer ik ergens last van heb ze meteen even de tijd nemen om er naar te kijken, ik vind dat erg prettig.”

Leo

“Had ik maar eerder iets gedaan met mijn artrose. Het trainingsprogramma speciaal voor mensen met artrose werkt echt, ik kan veel meer met minder pijntjes. Fijn dat er mensen zijn die er verstand van hebben.”

MARTINE

Voor mijn inspanningstest verkies ik Altius boven Papendal, omdat de begeleiding bij Altius veel beter bij mij past. De persoonlijke aandacht en uitgebreide bespreking van de test en bijbehorende adviezen maken dat dit voor mij beter voelt.” Aldus mountainbikster Nicoletta de Jager.

NICOLETTA

“Door de oefeningen en wat lichter te fietsen was mijn knie klacht binnen een week verdwenen. Advies voor preventie gekregen, prima oefeningen om thuis te doen. Erg fijn dat dit zo kan. Top!”

MARIEKE

“De orthopeed verwees me naar een sportfysiotherapeut na diagnose kraakbeenletsel. Ik koos voor Altius omdat ik van een vriend hoorde van hun knie- en kraakbeenspecialisme. Hardlopen kan ik weer (met genoeg hersteldagen) en wielrennen is absoluut geen probleem! kundige fysiotherapeuten.”

SANDER