De BEHANDELING

Wordt mijn behandeling vergoed?

Wat neem ik mee naar de eerste afspraak?

Werkwijze & eerste afspraak

Elk traject start bij Altius met een intakegesprek. Tijdens het gesprek brengen we samen met u in kaart welke hulpvraag of welk doel u heeft. Dan wordt er een 0-meting uitgevoerd en in kaart gebracht met welke factoren (werk, opleiding, gezinssituatie) we rekening moeten houden. Naar aanleiding van dit intakegesprek stellen wij een behandeltraject op en leggen dit aan u voor.
Tijdens het traject evalueren we regelmatig en we stellen indien nodig de doelen of het behandeltraject bij.  >> Lees meer over onze werkwijze

 

 

Verzekering & vergoeding

U kunt voor fysiotherapie met elke zorgverzekering bij Altius terecht. Wamt Altius heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars.

Een verwijzing is niet meer verplicht dus u kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van de huisarts of specialist.
De vergoeding door de verzekering komt uit het aanvullende pakket en gaat niet van uw eigen risico af. Ook wanneer u niet aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie kunt u bij Altius terecht.  >> Lees meer over verzekering  & Vergoeding.

Kwaliteit

Kwaliteit van de zorg is een van de speerpunten van Altius. Om de kwaliteit van uw zorg, uw behandeling, onze producten en diensten te waarborgen zijn wij aangesloten bij verschillende landelijke organisaties die onze kwaliteit monitoren en borgen.
>> Lees meer over kwaliteit.

 

 

Second opinion

De therapeuten van Altius vinden een second opinion de normaalste zaak van de wereld, hier leest u waarom wij een voorstander zijn van de second opinion bij bijvoorbeeld fysiotherapie. >> Lees meer over second opinion.

 

 

Tarieven

Het aanbod van Altius Zeewolde is onderverdeeld in drie groepen: Fysiotherapie, Sport en Preventie. Daarom zijn onze tarieven ook onderverdeeld in drie groepen. Alle behandelingen die onder 'Fysiotherapie' vallen worden door de zorgverzekeraar vergoed indien u aanvullend verzekerd bent voor 'Fysiotherapie'. >> Hier vindt u een overzicht van onze tarieven.

Zonder afspraak naar de fysiotherapeut, kan dat?

Elke maandagavond tussen 17:30 en 18:30 bent u welkom voor advies of het stellen van vragen