Over altius

Altius is het Latijnse woord voor ‘hoger’. Dat hebben wij verwoord in ons motto: ‘Samen in beweging naar een hoger niveau’. Dat ‘samen’ is voor ons erg belangrijk. Om het zo te zeggen: het verhelpen van uw klacht gebeurt niet alleen in die één of twee keer per week tijdens het consult bij de fysiotherapeut. Daarvoor is ook thuis oefenen nodig. Onze therapeuten geven u zeer verantwoorde oefeningen mee die u eenvoudig thuis of op het werk kunt doen. Dat vraagt om enige discipline van uw kant, ten behoeve van uw voorspoedige herstel.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Meerdere disciplines onder één dak

altius-logo250Altius Zeewolde is meer dan zomaar een centrum voor fysiotherapie, sport en preventie. Want binnen ons beweegcentrum werken meerdere disciplines onder één dak. Naast de fysiotherapeuten en oedeemtherapet vindt u bij Altius specialisten als een inspanningsfysioloog, sportmasseur en een personal trainer. En werken we zeer nauw samen met de sportartsregister (sport)podoloog en ergotherapeut. Door deze nauwe samenwerking is snelle en direct doorverwijzing onderling mogelijk en kan er een optimaal behandelplan voor u gemaakt worden.

Wij van Altius, vinden het belangrijk dat u bij klachten de regie over uw eigen lichaam terugkrijgt en behoudt. Wij willen dat u minder afhankelijk bent van behandelaars en dat u uw klachten zelf onder controle krijgt en voorkomt. Wij ondersteunen u daarin met actieve behandeling en thuisoefeningen. Wij bieden onze ondersteuning in een professionele maar huiselijke sfeer, met een deskundig team van professionals onder één dak, zodat eventueel overleg altijd kort en direct is. Natuurlijk zijn wij er voor álle cliënten met beweeg- en houdingklachten en sportblessures.

De fysiotherapeut

ingrid van der vlist
Ingrid
Neem contact op

Partner Topsport Flevoland

Daarnaast is Altius voor (top)sporters hét centrum bij uitstek. Onze eigen ervaring met topsport vertaalt zich in uitstekende programma’s voor voorbereiding, preventie en herstel op dit niveau. Niet voor niets is Altius preferred supplier (verkozen partner) van het Topsport Flevoland (voorheen Olympisch Netwerk Flevoland. (zie Sportbegeleiding). Van onze expertise en ervaring op (topsport)gebied in op maat gesneden programma’s profiteren al onze cliënten, van recreant tot wedstrijdsporter.

Samenwerkingspartners

Behalve die van onze eigen medewerkers doen we veelvuldig een beroep op de kwaliteiten van overige specialisten, zowel intern als extern. Het voordeel is dat er korte lijnen zijn voor doorverwijzing en overleg, wat tijd bespaart en mogelijk herstel bespoedigt. Tevens wordt er een “totaal plaatje” aangeboden om alle facetten van de klacht aan te pakken. Hieronder een overzicht van die disciplines.

Ergotherapie Zeewolde
 Gerco sportmassage
Podocare register (sport) podoloog

ALTIUS: ‘SAMEN IN BEWEGING NAAR EEN HOGER NIVEAU’

DAAR HELPEN WIJ U GRAAG BIJ!

Wat zeggen klanten over Altius

Benieuwd naar de mogelijkheden?