behandeling op locatie

Altius

Wanneer fysiotherapie op locatie

Soms is het beter om juist niet naar de praktijk van Altius te gaan, maar om de fysiotherapeut bij u langs te laten komen. Wij doen daar niet moeilijk over, doen dat zelfs met veel plezier. In welke gevallen zal dat gebeuren?

 

Fysiotherapie aan huis

Natuurlijk als u net uit het ziekenhuis bent ontslagen en nog niet mobiel genoeg bent om de deur uit te gaan. Wij komen dat naar u toe om te masseren, met u oefeningen te doen of welke behandeling op dat moment ook maar nodig is.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat juist bepaalde bewegingen in huis u klachten geeft. Denk bijvoorbeeld aan een moeilijk te belopen trap, een hoge plank, een kast in de hoek, bepaalde huishoudelijke taken die u verricht. Onze oefentherapeut Cesar komt dan graag een keer bij u kijken om te bezien wat nu precies problemen geeft en hoe u, door net even anders te lopen, tillen of bukken, die zelf kunt oplossen.

Sportveld

Onze therapeuten zijn ook regelmatig op de sportvelden te zien. Op verzoek van een vereniging, een trainer of een individuele sporter staan we langs de lijn (of doen actief met de training mee!) om te zien of bepaalde trainingen of onderdelen ervan goed, en niet te ‘provocerend’ zijn. Ook bezoeken we verenigingen om individuele sporters sporttechnische adviezen te geven (daar komt onze kennis en ervaring met (top)sport weer om de hoek kijken). Daarin is Altius, zeker in deze regio, uniek!

Werk

Heeft u last van een pijnlijke rug of nek, geïrriteerde schouder of hoofdpijn als u een tijdlang gewekt heeft? Goede kans dat uw houding tijdens het werk niet optimaal is. Onze oefentherapeut Cesar komt op uw werk langs om te zien hoe u uw werk doet aan de lopende band, in het magazijn of achter de computer. Wij analyseren de werkplek, constateren waar de ‘risicovolle’ plekken zijn en geven sta-, zit-, til- en houdingadviezen om u blijvend van uw klachten af te helpen.

Werkgevers bieden wij in dit kader periodieke werkplekanalyses. Deze preventieve aanpak heeft al vele uren ziekteverzuim voorkomen!

Opleiding

Altius’ fysiotherapeuten zijn ook enkele dagdelen per week te vinden op Landstede in Harderwijk. De leerlingen van de stevige militaire vooropleidingopleiding Vrede en Veiligheid kunnen tussen de lessen door geholpen worden aan hun kwetsuren. Dat voorkomt vele verloren lesuren door een gang naar de fysiopraktijk!

Verzekering en vergoeding

Deze behandeling valt voor de verzekering onder fysiotherapie. Het is daarom afhankelijk van uw aanvullende verzekering welk bedrag u vergoed krijgt. Bekijk de informatie over verzekering en vergoeding.

 

 

Benieuwd naar onze werkwijze?

Bel of mail ons voor informatie

OVER ALTIUS

Contact

Altius Fysiotherapie, Sport en Preventie
Adres: Marsweg 24A Zeewolde
Telefoon: 036-8489226
Mobiel: 06-33345890
Email: info@altiuszeewolde.nl
Bank nr:NL64RABO0146026292
kvk nr:68912285

Altius fysiotherapie in Zeewolde

Bij pijn een blessure of aanhoudende klachten bel of mail ons voor advies of maak een afspraak.
Online een afspraakverzoek indienen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Bezoek op maandag het gratis inloopspreekuur.
Zaterdag geopend.

Openingstijden

Maandag van 9:00 tot 18:00
Dinsdag van 9:00 tot 20:00
Woensdag van 9:00 tot 13:00
Donderdag van 9:00 tot 20:00
Vrijdag van 9:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:00 tot 12:30