Sportvoeding

Sportvoeding-zeewolde-altius

Sportvoeding zin of onzin?

Sportvoeding speelt een belangrijke rol als u, gemiddeld genomen, drie keer per week sport. Het lichaam vraagt, bij meerdere keren per week trainen, om een afgewogen inname van de juiste voedingsstoffen. De sportvoedingsdeskundige en de sportfysiotherapeuten van Altius hebben de kennis, kunde en ervaring in huis om u daarbij te helpen.
Dat doen zij met een vertrouwde partner in sportvoeding, PowerBar. Dit merk werkt al meer dan 25 jaar aan optimalisering van sportvoeding gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Deze voeding is geschikt voor zowel topsporters op internationaal niveau als ambitieuze amateursporters. Uiteraard adviseren onze sportfysiotherapeuten u ook in alle andere merken sportvoeding.

Ook voor de topsporters die een op het lijf gesneden voedingsadvies wensen, kunnen wij een belangrijke toegevoegde waarde hebben. Altius werkt nauw samen met sportdiëtisten en sportnutritionisten en sportvoedingsdeskundigen.

Verzekering en vergoeding

Het is afhankelijk van uw aanvullende verzekering welk bedrag u vergoed krijgt. Bekijk de informatie over verzekeringen en vergoeding.

 

 

Benieuwd wat voeding voor jou kan doen?

Kom langs voor advies op het gratis spreekuur

Openingstijden

Maandag van 8:00 tot 21:00
Dinsdag van 9:00 tot 21:00
Woensdag van 9:00 tot 21:00
Donderdag van 9:00 tot 21:00
Vrijdag van 9:00 tot 18:00
Zaterdag op afspraak

Gratis inloopspreekuur
maandag van 17:30 tot 18:30

Geen wachtlijst

Bij pijn een blessure of aanhoudende klachten bel of mail ons voor advies of maak een afspraak.
Bezoek op maandag het gratis inloopspreekuur.

Altius

Altius; het beweegcentrum in Zeewolde, een expertisecentrum in het midden van het land, op het gebied van fysiotherapie sport en preventie

KLANTEN OVER ALTIUS Fysiotherapie Sport en Preventie

Voor mijn inspanningstest verkies ik Altius boven Papendal, omdat de begeleiding bij Altius veel beter bij mij past. De persoonlijke aandacht en uitgebreide bespreking van de test en bijbehorende adviezen maken dat dit voor mij beter voelt.” Aldus mountainbikster Nicoletta de Jager.

NICOLETTA

Door de oefeningen en wat lichter te fietsen was mijn knie klacht binnen een week verdwenen. Advies voor preventie gekregen, prima oefeningen om thuis te doen. Erg fijn dat dit zo kan. 
Top!

MARIEKE

de orthopeed verwees me naar een sportfysiotherapeut na diagnose kraakbeenletsel. Ik koos voor altius omdat ik van een vriend hoorde van hun knie- en kraakbeenspecialisme. Hardlopen kan ik weer (met genoeg hersteldagen) en wielrennen is absoluut geen probleem! kundige fysiotherapeuten.

SANDER

Waarom kiezen voor altius

Waardering

Waardering van 8,8 door mediquest
Waardering van 8,6 Zorgkaart Nederland
Preferred supplier Topsport Flevoland
Samenwerking specialisten intern en extern

Altius op locatie

Behandeling aan huis
Preventie op de werkplek
Ondersteuning bij wedstrijd/ evenement
Fysiotherapie op de camping

Vergoeding

Contract met meeste verzekeraars
Gratis spreekuur
Rechtstreeks declareren bij verzekeraar