Sportmassage

Sportmassage-zeewolde-altius

Het spierenstelsel wordt bij het leveren van topprestaties zwaar belast. Belangrijk is om zowel vóór als na de (top)sportinspanning de spieren op de juiste manier te behandelen. Sportmasseur Gerco van den Brink weet precies hoe hij spieren moet prepareren en laten recupereren. Onder zijn handen komt de (top)sporter al snel van verkramping en verharding van zijn spieren af, en weer in conditie voor het leveren van een volgende prestatie.

De voormalig wielrenner en mountainbiker is één dag regulier aanwezig bij Altius in Zeewolde. Op andere dagen is hij op afspraak in de gelegenheid bij Altius of in zijn eigen praktijk in Harderwijk sportmassage te geven.

 

Verzekering en vergoeding

Het is afhankelijk van uw aanvullende verzekering welk bedrag u vergoed krijgt. Bekijk de informatie over verzekeringen en vergoeding.

 

 

Samen zorgen we dat jij fit blijft

Benieuwd wat massage voor jou kan doen?

Openingstijden

Maandag van 8:00 tot 21:00
Dinsdag van 9:00 tot 21:00
Woensdag van 9:00 tot 21:00
Donderdag van 9:00 tot 21:00
Vrijdag van 9:00 tot 18:00
Zaterdag op afspraak

Gratis inloopspreekuur
maandag van 17:30 tot 18:30

Geen wachtlijst

Bij pijn een blessure of aanhoudende klachten bel of mail ons voor advies of maak een afspraak.
Bezoek op maandag het gratis inloopspreekuur.

Altius

Altius; het beweegcentrum in Zeewolde, een expertisecentrum in het midden van het land, op het gebied van fysiotherapie sport en preventie

KLANTEN OVER ALTIUS Fysiotherapie Sport en Preventie

Voor mijn inspanningstest verkies ik Altius boven Papendal, omdat de begeleiding bij Altius veel beter bij mij past. De persoonlijke aandacht en uitgebreide bespreking van de test en bijbehorende adviezen maken dat dit voor mij beter voelt.” Aldus mountainbikster Nicoletta de Jager.

NICOLETTA

Door de oefeningen en wat lichter te fietsen was mijn knie klacht binnen een week verdwenen. Advies voor preventie gekregen, prima oefeningen om thuis te doen. Erg fijn dat dit zo kan. 
Top!

MARIEKE

de orthopeed verwees me naar een sportfysiotherapeut na diagnose kraakbeenletsel. Ik koos voor altius omdat ik van een vriend hoorde van hun knie- en kraakbeenspecialisme. Hardlopen kan ik weer (met genoeg hersteldagen) en wielrennen is absoluut geen probleem! kundige fysiotherapeuten.

SANDER

Waarom kiezen voor altius

Waardering

Waardering van 8,8 door mediquest
Waardering van 8,6 Zorgkaart Nederland
Preferred supplier Topsport Flevoland
Samenwerking specialisten intern en extern

Altius op locatie

Behandeling aan huis
Preventie op de werkplek
Ondersteuning bij wedstrijd/ evenement
Fysiotherapie op de camping

Vergoeding

Contract met meeste verzekeraars
Gratis spreekuur
Rechtstreeks declareren bij verzekeraar