Fysiotherapie

Altius fysiotherapie zeewolde

Fysiotherapie

Bewegingsbeperkingen opheffen en belastbaarheid vergroten zodat de klachten niet terugkomen: dat is het doel van fysiotherapie. Behalve onze kennis, kunde en ervaring staat onze ruime oefenzaal met gespecialiseerde kracht- en cardioapparatuur tot uw beschikking. Voordat we met de behandeling beginnen, is het belangrijk de oorzaak van een klacht op te sporen. Een pijnlijke rug kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van verkeerd tillen, een pijnlijke schouder van verkeerd gebruik van de pc-muis.
Daarnaast willen we van u weten welk doel u voor ogen heeft. Een boekhouder zal eenmaal andere eisen stellen aan zijn schouder dan een werper van een honkbalteam!

 

De behandeling

De behandeling fysiotherapie bij Altius fysiotherapie sport en preventie bestaat veelal uit meerdere onderdelen. In ieder geval zijn oefeningen nodig die de doorbloeding van spieren en versoepelen van gewrichten tot gevolg hebben. Wellicht is massage nodig, en/of het activeren van triggerpoints, wellicht dry needling of andere behandelvormen.
Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw probleem.

Verzekering en vergoeding

Deze behandeling valt voor de verzekering onder fysiotherapie. Het is daarom afhankelijk van uw aanvullende verzekering welk bedrag u vergoed krijgt. Bekijk de informatie over verzekering en vergoeding.

 

 

KLANTEN OVER ALTIUS Fysiotherapie Sport en Preventie

Voor mijn inspanningstest verkies ik Altius boven Papendal, omdat de begeleiding bij Altius veel beter bij mij past. De persoonlijke aandacht en uitgebreide bespreking van de test en bijbehorende adviezen maken dat dit voor mij beter voelt.” Aldus mountainbikster Nicoletta de Jager.

NICOLETTA

Door de oefeningen en wat lichter te fietsen was mijn knie klacht binnen een week verdwenen. Advies voor preventie gekregen, prima oefeningen om thuis te doen. Erg fijn dat dit zo kan. 
Top!

MARIEKE

de orthopeed verwees me naar een sportfysiotherapeut na diagnose kraakbeenletsel. Ik koos voor altius omdat ik van een vriend hoorde van hun knie- en kraakbeenspecialisme. Hardlopen kan ik weer (met genoeg hersteldagen) en wielrennen is absoluut geen probleem! kundige fysiotherapeuten.

SANDER

Openingstijden

Maandag van 8:00 tot 21:00
Dinsdag van 9:00 tot 21:00
Woensdag van 9:00 tot 21:00
Donderdag van 9:00 tot 21:00
Vrijdag van 9:00 tot 18:00
Zaterdag op afspraak

Gratis inloopspreekuur
maandag van 17:30 tot 18:30

Geen wachtlijst

Bij pijn een blessure of aanhoudende klachten bel of mail ons voor advies of maak een afspraak.
Bezoek op maandag het gratis inloopspreekuur.

Altius

Altius; het beweegcentrum in Zeewolde, een expertisecentrum in het midden van het land, op het gebied van fysiotherapie sport en preventie