Winterfit bij Altius

Wintersportblessures voorkomen?

Winterfit

Schaatsen-fysiotherapie-zeewolde Jaarlijks gaan duizenden mensen op wintersport. Een sportieve vakantie waar we skiën, wandelen snowboarden, schaatsen of langlaufen. Vaak gaan we ongetraind richting de sneeuw met spierpijn, vermoeidheid, kleine blessures of gecompliceerde breuken tot gevolg. Bij de dagelijkse bewegingen gebruiken we niet de spieren die we nodig hebben voor de sporten tijdens de wintersport. Kortom, ons lijf is niet voorbereid op wat we tijdens de wintersport willen doen.

Altius Fysiotherapie Sport en Preventie in Zeewolde heeft met deze kennis WinterFit ontwikkeld. Winterfit is een trainingsprogramma met een duur van minimaal 8 weken met als doel je optimaal voor te bereiden op de wintersport.

Het programma
De opbouw van het WinterFit programma is als volgt; Een intake met een van onze fysiotherapeuten, het opstellen van een individueel trainingsschema, 2 a 3 maal per week trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut en een oefenschema met video-instructie voor thuis en op vakantie.

Interesse?  Bel of mail gerust of kom langs voor vrijblijvend advies. Wanneer u op de contactpagina het contactformulier invult met als onderwerp 'winterfit' dan nemen wij zsm contact met u op.

Niet op wintersport, wel fit blijven in de wintermaanden?

Vraag ons naar het winterfitness abonnement

Openingstijden

Maandag van 8:00 tot 21:00
Dinsdag van 9:00 tot 21:00
Woensdag van 9:00 tot 21:00
Donderdag van 9:00 tot 21:00
Vrijdag van 9:00 tot 18:00
Zaterdag op afspraak

Gratis inloopspreekuur
maandag van 17:30 tot 18:30

Geen wachtlijst

Bij pijn een blessure of aanhoudende klachten bel of mail ons voor advies of maak een afspraak.
Bezoek op maandag het gratis inloopspreekuur.

Altius

Altius; het beweegcentrum in Zeewolde, een expertisecentrum in het midden van het land, op het gebied van fysiotherapie sport en preventie