Even voorstellen: het team van Altius

Ons team bestaat uit vier fysiotherapeuten en een Cesartherapeut, met ieder een of meerdere specialismen, en een receptioniste. Met elkaar beslaan we het complete gebied binnen en rondom fysiotherapie, sport en preventie.
Klik op de naam van de betreffende medewerker en u leest meer over haar of zijn specialismen.

ingrid van der vlist

Ingrid van der Vlist

Master sportfysiotherapeut, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper

Ingrid is initiatiefnemer en eigenaar van Altius. Zij is master sportfysiotherapeut, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper. Ingrids passie is sport en bewegen; zij begeleidt recreanten en (top)sporters in hun trainingsdoelen. Op deze wijze was zij betrokken bij onder meer een paralympisch tandemteam en de Turkse mountainbike selectie.

Ingrid is gespecialiseerd in knierevalidatie, met name het optrainen van kraakbeenletsel/artrose, en dry needling. Als sportfysiotherapeut heeft zij zich verdiept in de training en revalidatie van “Aangepast sporten en de behandeling van sporters met een beperking”. Als inspanningsfysioloog neemt zij herstelmetingen en inspanningstesten af en begeleidt het programma Sportrusten. Een mooi pakket specialismen voor een ‘op maat’ te maken trainingsprogramma voor de bewegende mens, van recreant tot topsporter.

 

Miloe Bazen

Fysiotherapeut, Littekentherapeut

Miloe Bazen komt oorspronkelijk uit Brabant; sinds een paar jaar woont zij in Amersfoort. In 2013 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. Haar interesse in orthopedische klachten resulteerde het afgelopen jaar in de opleiding orthopedische geneeskunde van Cyriax. Ook ia Miloe littekentherapeut. Tot haar 17e heeft Miloe fanatiek geturnd. Tegenwoordig doet zij graag aan hardlopen en daagt zij zichzelf uit door met verschillende (obstacle)runs mee te doen. Verder houdt Miloe als echte ‘Brabo’ van gezelligheid.

Miloe Bazen

Quirijn Wijtten

Quirijn Wijtten

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, Osteopaat i.o.

Quirijn heeft als gespecialiseerd fysiotherapeut met de specialisatie oedeemtherapie ruim ervaring opgedaan met diverse patiëntgroepen. Quirijn is een specialist als het gaat om complexe zorgvragen. Patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat in combinatie met een beperking of ziekte aan de organen zijn bij hem in goede handen. Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut studeert hij met veel plezier Osteopathie. Deze studie geeft Quirijns visie op gezondheid en behandelen perfect weer want zo zegt hij zelf “Een lijf en gezondheid is complex en een geheel, het zal in zijn totaliteit bekeken en behandeld moeten worden om een probleem goed aan te pakken.”

Quirijn woont in Nunspeet samen met zijn vriendin, dochter en hond. Hier werkt hij geregeld in de moestuin, geniet hij van yoga en verschillende buitensporten.

Rianne Doorn

Oefentherapeut Cesar, Slaapoefentherapeut, Trainer Valpreventie

Rianne is oefentherapeut Cesar. De Cesartherapie biedt naast hulp bij klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, hulp bij houdingsafwijkingen, hoofdpijn en incontinentie. Daarnaast geeft zij houdingsgerichte oefeningen om thuis en op het werk tot een minder belastbare houding te komen. Als preventiemedewerker van Altius legt Rianne werkplek- en thuisbezoeken af en geeft advies voor betere werk- en zithoudingen.

Naast oefentherapie heeft Rianne cursussen Sportmassage, Medical taping en Valpreventie gevolgd. Naast Oefentherapeut is Rianne gecertificeerd Slaapoefentherapeut. In haar vrije tijd is Rianne als duiker geregeld in - en onder water te vinden en speelt zij fanatiek badminton.

Rianne Doorn

ons team

Windy Pinchetti

Receptioniste, administratief medewerkster

Windy ontmoet u vaak als eerste als u een afspraak met een van onze medewerkers wil maken. Windy is blijven ‘hangen’ na een succesvolle Altius-therapiesessie die haar weer naar de arbeidsmarkt heeft gebracht. Deze kans om na lange tijd weer te kunnen en mogen werken, heeft zij met beide handen aangegrepen. Windy is moeder van drie kinderen, die naar het voortgezet onderwijs gaan. In haar vrije tijd geniet zij van haar kids en chihuahua’s.

 

KLANTEN OVER ALTIUS Fysiotherapie Sport en Preventie

Voor mijn inspanningstest verkies ik Altius boven Papendal, omdat de begeleiding bij Altius veel beter bij mij past. De persoonlijke aandacht en uitgebreide bespreking van de test en bijbehorende adviezen maken dat dit voor mij beter voelt.” Aldus mountainbikster Nicoletta de Jager.

NICOLETTA

Door de oefeningen en wat lichter te fietsen was mijn knie klacht binnen een week verdwenen. Advies voor preventie gekregen, prima oefeningen om thuis te doen. Erg fijn dat dit zo kan. 
Top!

MARIEKE

de orthopeed verwees me naar een sportfysiotherapeut na diagnose kraakbeenletsel. Ik koos voor altius omdat ik van een vriend hoorde van hun knie- en kraakbeenspecialisme. Hardlopen kan ik weer (met genoeg hersteldagen) en wielrennen is absoluut geen probleem! kundige fysiotherapeuten.

SANDER

Waarom kiezen voor altius

Waardering

Waardering van 8,8 door mediquest
Waardering van 8,6 Zorgkaart Nederland
Preferred supplier Topsport Flevoland
Samenwerking specialisten intern en extern

Altius op locatie

Behandeling aan huis
Preventie op de werkplek
Ondersteuning bij wedstrijd/ evenement
Fysiotherapie op de camping

Vergoeding

Contract met meeste verzekeraars
Gratis spreekuur
Rechtstreeks declareren bij verzekeraar